Wij zullen ons even voorstellen…

//
//
Wij zullen ons even voorstellen…

Hoi, ik ben Jaap! Troste eigenaar van slijterij Druif & Graan. Ik ben 34 jaar, geboren en getogen in Geldrop. Inmiddels ben ik woonachtig in Mierlo met mijn partner en zoon. Druif & Graan is een jarenlange droom die in de corona tijd werkelijkheid is geworden (heeft die tijd toch nog wat goeds met zich meegebracht…). Ik heb een achtergrond in de horeca en een passie voor dranken. Druif & Graan is niet zomaar een slijterij. Ik heb mijn passie voor de horeca meegenomen naar mijn zaak; zo heb ik gastvrijheid hoog in het vaandel staan; is geen verzoek te gek; en help ik je graag met je perfecte spijs combinaties.

De vraag die ik vaak krijg: “Wat is nou eigenlijk jouw favoriete drankje?”

Dat ligt volledig aan het moment, maar een speciaalbiertje of goed glas rum gaat er vaak wel in!

Hallo, mijn naam is Eva. Ik ben de partner van Jaap. Je zult mij iets minder vaak in de winkel zien omdat ik voornamelijk op de achtergrond actief ben. Zoals met het schrijven van deze teksten. Naast dat ik Jaap maar al te graag ondersteun heb ik nog een baan in de horeca.

Proeverijen organiseren en geven vind ik het leukste om te doen voor Druif & Graan. Hier heb je dus de grootste kans om mij tegen te komen.

Mijn favoriete drankje? Ik geniet altijd van een glas goede Pinot Grigio of een lekkere gin-tonic!

Meer blogs

Bier en Kaas proeverij met Kaatje Jans
Vrijdag 20 oktober hadden we een bijzondere proeverij in de winkel, met een bijzondere gast!...
Herfst Proeverij 2023
De jaarlijkse Herfstproeverij bij ‘t Uilenest was weer een groot succes! Ruim 75 gasten genoten...
Proef de Provence!
Ondanks dat het weer geen Zuid-Franse taferelen liet zien namen wij toch een groep enthousiaste...
Franse Destillaten proeverij
Cognac, Armagnac, Calvados, Vieille Prune, Poire Prisonnière; dan hebben we wel z’n beetje de hele...